Jalkahoidot

Jalkahoidon esittely

Terveydenhoidolliset jalkahoidot

Säännöllinen jalkojenhoito on hyvän jalkaterveyden perusta. Ammattilaisen tekemään hoitoon kannattaa tulla varsinkin silloin, kun kynsien leikkaaminen tai erityyppisten jalkaongelmien hoitaminen kotikonstein ei onnistu.

Kynsien paksuuntuminen ja trauman aiheuttamat kynnen irtoamiset, lohkeamiset sekä kynsisieni ovat tyypillisiä esimerkkejä tilanteista, joissa voimme auttaa. Myös monet sairaudet aiheuttavat omat ongelmansa kynsiin ja jalkojen ihoon.

Hoidamme diabeetikoita ja verenohennuslääkkeitä käyttäviä. Meillä on laaja kokemus myös muista jalkaongelmia aiheuttavista sairauksista kuten esim. psoriasis, reuma ja erilaiset verenkiertohäiriöt.

Silloin kun haluat hyvän jalkahoidon ohella enemmän tietoa jalkaterveydestä ja yksilöllistä ohjeistusta, suosittelemme varaamaan ajan jalkaterapeutille.

Hoito tehdään aina Sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti.

Perusteellinen jalkahoito

Palveluun kuuluvat kynsien lyhennys, kovettumien ja känsien poisto, jalkojen rasvaus sekä omahoidon ohjaus. Myös kynsisienen vaurioittamien, paksuuntuneiden tai sisäänkasvaneiden kynsien käsittely sisältyy hoitoon.

Jalkahoitajan tekemä Perusteellinen jalkahoito

64 €

Jalkaterapeutin tekemä Perusteellinen jalkahoito

70 €

Vaativampi jalkahoito

Mikäli ongelmakohtia on runsaasti; paksut kovettumat kantapäissä, useita känsiä kummassakin jalassa tai erityisen pitkät ja paksut kynnet, suosittelemme valitsemaan pidemmän hoidon, niin jalat ehditään saada kuntoon yhdellä käynnillä.

Kesto 70 – 90 min

Jalkahoitajan tekemä Vaativampi jalkahoito

79 €

Jalkaterapeutin tekemä Vaativampi jalkahoito

84 €

Yksilöllinen jalkaterapia

Tämä hoito kannattaa valita erityisesti silloin, kun haluat laajemmin tietoa ja ohjeistusta jalkaongelmiisi. Hoito perustuu aina Sinun omien tarpeidesi mukaan tehtyyn hoitosuunnitelmaan. Hoitoa suositellaan kun Sinulla on jalkaterissä mm. seuraavia ongelmia: vaivaisenluu (Hallux valgus) vasaravarpaat tai kantakipu. Hoidossa käydään läpi jalkineohjaus, harjoitteet sekä mahdollinen apuvälineterapia.

Tästä hoidosta vastaa Jalkahoitola Elsenissä aina jalkaterapeutti.

70 € (50min.)
50 € (30min.)

Jalkaterapeutin tekemä jalkojenhoito

Silloin kun haluat enemmän tietoa jalkaongelmistasi. Ohjeistusta ja hyvän jalkahoidon.

70 € (50 min.)

Diabeetikon vuosi­tutkimus ja jalkojen­hoito

Diabeetikon vuositutkimuksen tarkoituksena on huomata mahdolliset diabeteksen aiheuttamat muutokset jaloissa ja ennaltaehkäistä jalkahaavojen syntymistä. Käynti sisältää kynsien hoidon, kovettumien ja känsien poiston sekä jalkojen rasvauksen. Jalkojen ihotunto tarkistetaan ja tarvittaessa opastetaan niin jalkojen omahoidossa, jalkinevalinnoissa kuin apuvälineasioissa.

Tästä hoidosta vastaa Jalkahoitola Elsenissä jalkaterapeutti.

72 €

Lisäpalvelut

Varataan hoidon yhteydessä

null

Yksilölliset varvasortoosit

Käsin muotoiltavan yksilöllisen silikoniortoosin avulla voidaan esim. oikaista ja/tai suojata vasaravarpaita tai vaivaisenluuta ja vaimentaa päkiään kohdistuvaa painetta.

Jalkahoitola Elsenissä ortoosin tekee aina kokenut jalkaterapeutti. Se tehdään Jalkaterapeutin tekemän jalkahoiton yhteydessä tai varaamalla aika yksilölliseen jalkaterapiaan.

Hinta 10 – 65€  riippuen ortoosin koosta.

Sisäänkasvaneen kynnen titaanioikaisuhoito

Kynnen titaanioikaisulla pyritään estämään kynnen sisäänkasvua, vähentämään painetta kynsivalleissa ja suoristamaan kynnen muotovirheitä. Oikaisussa korjataan kynsipatjan alaista kudosta kynnen alta, jolloin kynsi mukautuu muutokseen. Sisäänkasvaneen kynnen kipu helpottaa usein välittömästi jousen laiton jälkeen ja vaikeimmissakin tapauksissa parissa päivässä. Lue lisää

Jalkahoitola Elsenissä titaanioikaisun tekee aina kokenut jalkaterapeutti. Se tehdään Jalkaterapeutin tekemän jalkahoiton yhteydessä tai varaamalla aika yksilölliseen jalkaterapiaan.

1 titaani varaa jalkaterapia 30 min 
2 titaania varaa jalkaterapia 50min

Jalkahoito ja titaani varaa Vaativampi jalkahoito

Kynnen oikaisusta lisäveloitus: 
1 tiaani 50€
2 titaania 80€

Verrutop syylän hoito

Verrutop-syylienhoitoliuoksesta on tutkitusti apua erilaisiin syyliin. Syylänhoito tehdään jalkojenhoidon yhteydessä.

Hinta 25€

Käsien parafiinihoito

Parafiinihoito soveltuu erinomaisesti talvella kuivien käsien hoidoksi. Syväkosteuttava, lämmin parafiini parantaa ihon aineenvaihduntaa ja rentouttaa.

Parafiinin pitkävaikutteinen lämpö lievittää kipua, jäykkyyttä ja tulehdusta. Se onkin hyvin suositeltavaa reumapotilaille sekä niveljäykkyydestä kärsiville. Hoidon lopputuloksena on lisäksi pehmeä iho.

Käsien parafiinihoitoa tehdään Perusteellisen tai Ylellisen jalkahoidon yhteydessä ja sitä tekevät Katriina ja Katrin.

Huom! Parafiini vaatii lämmittämisen 2h etukäteen, joten laitathan jalkahoidon varauksen yhteydessä erikseen viestin jos haluat lisäksi myös parafiinihoidon.

Hinta 18 €

Jalkahoidon esittely

Rentouttava ja kauneuden­hoidollinen jalka­hoito

Kaikessa mitä Jalkahoitola Elsenissä teemme on ensisijaisena tavoitteena hoitaa jalat kuntoon. Ylellisessäkin jalkahoidossa hoidamme siis känsät ja kovettumat ja teemme kaikki muutkin hoitoa vaativat toimenpiteet aivan normaalisti.

Hoidot kestävät kuitenkin pidempään kuin tavanomaiset jalkahoidot, joten aikaa jää hyvin asiakkaan halutessa lakata kynsiä tai keskittyä pidempään hierontaan.

Ylellinen Jalkahoito

Tämä sopii loistavasti silloin, kun haluat erityisesti hemmotella itseäsi. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, jonka aikana jalkojen iho kuoritaan hellävaroen. Jaloille tehdään syväkosteuttava naamio.

Varsinaisen jalkahoidon päätteeksi tulee vielä rentouttava jalkahieronta, tai halutessasi kynsien lakkaus. Tämä kaikki tulee Sinulle siis normaalin perusteellisen jalkahoidon lisäksi.

Huippulaadun takaavat NaTure-sertifikoidut luonnomukaiset tuotteet.

Kesto 80 min.

Ylellinen jalkahoito

79 €

Ylellinen jalkahoito pidemmällä hieronnalla

79 €

Lahjakortti

Lahjakortti on täysin räätälöitävissä lahjan saajalle sopivaksi. Ikäihmisille ammattilaisen suorittama jalkahoito on paitsi hyvin sopiva, usein myös varsin tarpeellinen lahja.

Pääpaino voidaan lahjassa laittaa myös esim. hemmotteluun. Lahjan antaja voi antaa esim. lahjakortin yhteydessä näyttävän lahjarasian, jossa on useita laadukkaita jalkahoitotuotteita.

Huom! 29.7.-6.8.2023 välisenä aikan olen Lapissa vaeltamassa, enkä voi vastata sähköpostiin. 

Soita ja kysy lisää: Erika 045 7833 2483

Tai osta tulostettava lahjakortti suoraan nettisivuilta: