Jalkahoidot

Jalkahoidon esittely

Terveydenhoidolliset jalkahoidot

Säännöllinen jalkojenhoito on hyvän jalkaterveyden perusta. Ammattilaisen tekemään hoitoon kannattaa tulla varsinkin silloin, kun kynsien leikkaaminen tai erityyppisten jalkaongelmien hoitaminen kotikonstein ei onnistu.

Kynsien paksuuntuminen ja trauman aiheuttamat kynnen irtoamiset, lohkeamiset sekä kynsisieni ovat tyypillisiä esimerkkejä tilanteista, joissa voimme auttaa. Myös monet sairaudet aiheuttavat omat ongelmansa kynsiin ja jalkojen ihoon.

Hoidamme diabeetikoita ja verenohennuslääkkeitä käyttäviä. Meillä on laaja kokemus myös muista jalkaongelmia aiheuttavista sairauksista kuten esim. psoriasis, reuma ja erilaiset verenkiertohäiriöt.

Hoito tehdään aina Sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti.

Perusteellinen jalkahoito

Palveluun kuuluvat kynsien lyhennys, kovettumien ja känsien poisto, jalkojen rasvaus sekä omahoidon ohjaus. Myös kynsisienen vaurioittamien, paksuuntuneiden tai sisäänkasvaneiden kynsien käsittely sisältyy hoitoon.

Jalkahoitajan tekemä Perusteellinen jalkahoito

68 €

Jalkaterapeutin tekemä Perusteellinen jalkahoito

74 €

Vaativampi jalkahoito

Mikäli ongelmakohtia on runsaasti; paksut kovettumat kantapäissä, useita känsiä kummassakin jalassa tai erityisen pitkät ja paksut kynnet, suosittelemme valitsemaan pidemmän hoidon, niin jalat ehditään saada kuntoon yhdellä käynnillä.

Kesto 70 – 90 min

Jalkahoitajan tekemä Vaativampi jalkahoito

83 €

Jalkaterapeutin tekemä Vaativampi jalkahoito

88 €

Diabeetikon vuosi­tutkimus ja jalkojen­hoito

Diabeetikon vuositutkimuksen tarkoituksena on huomata mahdolliset diabeteksen aiheuttamat muutokset jaloissa ja ennaltaehkäistä jalkahaavojen syntymistä. Käynti sisältää kynsien hoidon, kovettumien ja känsien poiston sekä jalkojen rasvauksen. Jalkojen ihotunto tarkistetaan ja tarvittaessa opastetaan niin jalkojen omahoidossa, jalkinevalinnoissa kuin apuvälineasioissa.

Tästä hoidosta vastaa Jalkahoitola Elsenissä jalkaterapeutti tai kokenut sairaanhoitaja Jalkojenhoidon At.

76 €

Yksilöllinen jalkaterapia

Tämä hoito kannattaa valita erityisesti silloin, kun haluat laajemmin tietoa ja ohjeistusta jalkaongelmiisi. Hoito perustuu aina Sinun omien tarpeidesi mukaan tehtyyn hoitosuunnitelmaan. Hoitoa suositellaan kun Sinulla on jalkaterissä mm. seuraavia ongelmia: vaivaisenluu (Hallux valgus) vasaravarpaat tai kantakipu. Hoidossa käydään läpi jalkineohjaus, harjoitteet sekä mahdollinen apuvälineterapia.

Tästä hoidosta vastaa Jalkahoitola Elsenissä aina jalkaterapeutti.

74 € (50min.)
53 € (30min.)

Jalkahoidon esittely

Rentouttava ja kauneuden­hoidollinen jalka­hoito

Kaikessa mitä Jalkahoitola Elsenissä teemme on ensisijaisena tavoitteena hoitaa jalat kuntoon. Ylellisessäkin jalkahoidossa hoidamme siis känsät ja kovettumat ja teemme kaikki muutkin hoitoa vaativat toimenpiteet aivan normaalisti.

Hoidot kestävät kuitenkin pidempään kuin tavanomaiset jalkahoidot, joten aikaa jää hyvin asiakkaan halutessa lakata kynsiä tai keskittyä pidempään hierontaan.

Ylellinen Jalkahoito

Tämä sopii loistavasti silloin, kun haluat erityisesti hemmotella itseäsi. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, jonka aikana jalkojen iho kuoritaan hellävaroen. Jaloille tehdään syväkosteuttava naamio.

Varsinaisen jalkahoidon päätteeksi tulee vielä rentouttava jalkahieronta, tai halutessasi kynsien lakkaus. Tämä kaikki tulee Sinulle siis normaalin perusteellisen jalkahoidon lisäksi.

Huippulaadun takaavat NaTure-sertifikoidut luonnomukaiset tuotteet.

Kesto 80 min.

Ylellinen jalkahoito

83 €

Ylellinen jalkahoito pidemmällä hieronnalla

83 €