Terveydenhoidolliset jalkahoidot

Säännöllinen jalkojenhoito on hyvän jalkaterveyden perusta. Ammattilaisen tekemään hoitoon kannattaa tulla varsinkin silloin, kun kynsien leikkaaminen tai erityyppisten jalkaongelmien hoitaminen kotikonstein ei onnistu.

Eri sairauden aiheuttavat muutoksia jalkoihin. Hoidamme diabeetikoita, verenohennuslääkkeitä käyttäviä, verenkiertohäiriöistä johtuvia muutoksia, psoriasiksen ja reuman aiheuttamia muutoksia kynsissä ja ihossa.

Hoidamme myös kynsiin kohdistuneita ongelmia. Esim. urheilun aiheuttamat kynnen irtoamiset, lohkeamiset, paksuuntumiset sekä kynsisieni.

Palveluun kuuluvat kynsien lyhennys, kovettumien ja känsien poisto, jalkojen rasvaus sekä omahoidon ohjaus. Myös kynsisienen vaurioittamien, paksuuntuneiden tai sisäänkasvaneiden kynsien käsittely sisältyy hoitoon.

Jos hoidollisilta toimenpiteiltä jää aikaa, hoito voidaan lopettaa rentouttavaan jalkahierontaan.

Hoito tehdään aina Sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti.

Jalkahoito

Kesto 50 – 60 min

61 euroa

Pidempi jalkahoito

Mikäli ongelmakohtia on runsaasti; paksut kovettumat kantapäissä, useita känsiä kummassakin jalassa tai erityisen pitkät ja paksut kynnet, suosittelemme valitsemaan pidemmän hoidon, niin jalat ehditään saada kuntoon yhdellä käynnillä.

Kesto 75 – 90 min

75 euroa

Footlogix jalkahoito

Footlogix-jalkahoito on hoitokokonaisuus, jossa lähdetään liikkeelle hyvin suunnitellusta ja tehokkaasta jalkahoidosta. Ylläpitävää hoitoa jatketaan patentoiduilla Footlogix tuotteilla kotona. Lue lisää..

Kesto 50 min

66 euroa

Pidempi Footlogix jalkahoito

Mikäli ongelmakohtia on runsaasti; paksut kovettumat kantapäissä, useita känsiä kummassakin jalassa tai erityisen pitkät ja paksut kynnet, suosittelemme valitsemaan pidemmän hoidon.

Kesto 80 min

84 euroa

Jalkaterapeutin jalkahoito

Silloin kun haluat enemmän tietoa jalkaongelmistasi. Ohjeistusta ja hyvän jalkahoidon.

Kesto 50 min

67 euroa

Diabeetikon vuositutkimus ja jalkojenhoito

Diabeetikon vuositutkimus aloitetaan tarkistamalla jalkojen kunto.
Käynti sisältää kynsien hoidon, kovettumien ja känsien poistamisen sekä jalkojen rasvauksen.
Tarkistan myös jalkojen ihotunnon ja tarvittaessa opastan niin jalkojen omahoidossa, jalkinevalinnoissa kuin apuvälineasioissa.
Diabeetikon vuositarkastuksen tarkoituksena on huomata mahdolliset diabeteksen aiheuttamat muutokset jaloissa ja ennaltaehkäistä jalkahaavojen syntymistä.

 

67 euroa

Lisäpalvelut:

Varataan hoidon yhteydessä.

Yksilölliset varvasortoosit

Silikoniortoosin avulla voidaan esim. oikaista ja/tai suojata vasaravarpaita tai vaivaisenluuta ja vaimentaa päkiään kohdistuvaa painetta. 

+10-65 euroa

Sisäänkasvaneen kynnen titaanioikaisuhoito

Kynnen titaanioikaisulla pyritään estämään kynnen sisäänkasvua, vähentämään painetta kynsivalleissa ja suoristamaan kynnen muotovirheitä. Lue lisää..

+50 euroa

Verrutop syylän hoito

Verrutop-syylienhoitoliuoksesta on tutkimusaineistoa, joka ilmentää tuotteen tehoa erilaisiin syyliin. Lue lisää..

+25 euroa

Käsien parafiinihoito

Parafiinihoito soveltuu erinomaisesti erityisen kuivien käsien hoidoksi. Syväkosteuttava, lämmin parafiini parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho. Lue lisää..

+15 euroa

 Rentouttava ja kauneudenhoidollinen jalkahoito

Tämä sopii loistavasti silloin, kun haluat erityisesti hemmotella itseäsi. 

Varsinaisen jalkahoidon päätteeksi rentoutan sinut vielä pitkällä ja mukavalla jalkahieronnalla. Tämä kaikki tulee Sinulle siis jalkahoidon lisäksi. Halutessasi lakkaan myös kyntesi.

Tässä jalkahoidossa saat siis sekä hyvin hoidetut jalat että perusteellisen rentoutuksen miellyttävän jalkahieronnan muodossa.

Ylellinen Jalkahoito

Pidempi jalkahoito johon kuuluu kynsien lakkaus ja hieronta. Lue lisää..

Kesto 80 min. 

76 euroa

Footlogix jalkahoito

Pidempi Footlogix jalkahoito, johonka kuuluu kynsien lakkaus ja pidempi hieronta.

Kesto 80 min. 

86 euroa

Lahjakortti

Lahjakortti on täysin räätälöitävissä lahjan saajalle sopivaksi. Ikäihmisille ammattilaisen suorittama jalkahoito on paitsi hyvin sopiva, usein myös varsin tarpeellinen lahja.

Pääpaino voidaan lahjassa laittaa myös esim. hemmotteluun. Lahjan antaja voi antaa esim. lahjakortin yhteydessä näyttävän lahjarasian, jossa on useita laadukkaita jalkahoitotuotteita.

Soita ja kysy lisää: 040 868 4440

Tai osta tulostettava lahjakortti suoraa nettisivuilta: