Terveydenhoidolliset jalkahoidot

Säännöllinen jalkojenhoito on hyvän jalkaterveyden perusta. Ammattilaisen tekemään hoitoon kannattaa tulla varsinkin silloin, kun kynsien leikkaaminen tai erityyppisten jalkaongelmien hoitaminen kotikonstein ei onnistu. 

Kynsien paksuuntuminen ja trauman aiheuttamat kynnen irtoamiset, lohkeamiset sekä kynsisieni ovat tyypillisiä esimerkkejä tilanteista, joissa voimme auttaa. Myös monet sairaudet aiheuttavat omat ongelmansa kynsiin ja jalkojen ihoon. 

Hoidamme diabeetikoita ja verenohennuslääkkeitä käyttäviä. Meillä on laaja kokemus myös muista jalkaongelmia aiheuttavista saurauksista kuten esim. psoriasis, reuma ja erilaiset verenkiertohäiriöt. 

Hoito tehdään aina Sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaisesti.

Perusteellinen jalkahoito

Palveluun kuuluvat kynsien lyhennys, kovettumien ja känsien poisto, jalkojen rasvaus sekä omahoidon ohjaus. Myös kynsisienen vaurioittamien, paksuuntuneiden tai sisäänkasvaneiden kynsien käsittely sisältyy hoitoon.

Jalkahoitajan tekemä Perusteellinen jalkahoito 62 euroa

Jalkaterapeutin tekemä Perusteellinen jalkahoito: 68 euroa

Vaativampi jalkahoito

Mikäli ongelmakohtia on runsaasti; paksut kovettumat kantapäissä, useita känsiä kummassakin jalassa tai erityisen pitkät ja paksut kynnet, suosittelemme valitsemaan pidemmän hoidon, niin jalat ehditään saada kuntoon yhdellä käynnillä.

Kesto 70 – 90 min

Jalkahoitajan tekemä Vaativampi jalkahoito 77 euroa

Jalkaterapeutin tekemä Vaativampi jalkahoito: 82 euroa

Yksilöllinen jalkaterapia

Tämä hoito kannattaa valita erityisesti silloin, kun haluat laajemmin tietoa ja ohjeistusta jalkaongelmiisi. Hoito perustuu aina Sinun omien tarpeidesi mukaan tehtyyn hoitosuunnitelmaan. Hoitoa suositellaan kun Sinulla on jalkaterissä mm. seuraavia ongelmia: vaivaisenluu (Hallux valgus) vasaravarpaat tai kantakipu. Hoidossa käydään läpi jalkineohjaus, harjoitteet sekä mahdollinen apuvälineterapia.

Tästä hoidosta vastaa Jalkahoitola Elsenissä aina jalkaterapeutti.

68 euroa (50min.)
48 euroa (30min.)

Diabeetikon vuositutkimus ja jalkojenhoito

Diabeetikon vuositutkimuksen tarkoituksena on huomata mahdolliset diabeteksen aiheuttamat muutokset jaloissa ja ennaltaehkäistä jalkahaavojen syntymistä. Käynti sisältää kynsien hoidon, kovettumien ja känsien poiston sekä jalkojen rasvauksen. Jalkojen ihotunto tarkistetaan ja tarvittaessa opastetaan niin jalkojen omahoidossa, jalkinevalinnoissa kuin apuvälineasioissa.

Tästä hoidosta vastaa Jalkahoitola Elsenissä jalkaterapeutti.

70 euroa

Jalkaterapeutin tekemä jalkojenhoito

Silloin kun haluat enemmän tietoa jalkaongelmistasi. Ohjeistusta ja hyvän jalkahoidon.

Kesto 50 min

68 euroa

Lisäpalvelut:

Varataan hoidon yhteydessä.

Yksilölliset varvasortoosit

Käsin muotoiltavan yksilöllisen silikoniortoosin avulla voidaan esim. oikaista ja/tai suojata vasaravarpaita tai vaivaisenluuta ja vaimentaa päkiään kohdistuvaa painetta.

Jalkahoitola Elsenissä ortoosin tekee aina kokenut jalkaterapeutti. Se tehdään Jalkaterapeutin tekemän jalkahoiton yhteydessä tai varaamalla aika yksilölliseen jalkaterapiaan. 

Hinta 10-65 euroa riippuen ortoosin koosta.

+10-65 euroa

Sisäänkasvaneen kynnen titaanioikaisuhoito

Kynnen titaanioikaisulla pyritään estämään kynnen sisäänkasvua, vähentämään painetta kynsivalleissa ja suoristamaan kynnen muotovirheitä. Oikaisussa korjataan kynsipatjan alaista kudosta kynnen alta, jolloin kynsi mukautuu muutokseen. Sisäänkasvaneen kynnen kipu helpottaa usein välittömästi jousen laiton jälkeen ja vaikeimmissakin tapauksissa parissa päivässä. Lue lisää.. 

Jalkahoitola Elsenissä titaanioikaisun tekee aina kokenut jalkaterapeutti. Se tehdään Jalkaterapeutin tekemän jalkahoiton yhteydessä tai varaamalla aika yksilölliseen jalkaterapiaan.

Hinta 50 euroa
Kaksi kynttä 80 euroa

+50 euroa

Verrutop syylän hoito

Verrutop-syylienhoitoliuoksesta on tutkimusaineistoa, joka ilmentää tuotteen tehoa erilaisiin syyliin. Syylänhoito tehdään jalkojenhoidon yhteydessä.

+25 euroa

Käsien parafiinihoito

Parafiinihoito soveltuu erinomaisesti talvella kuivien käsien hoidoksi. Syväkosteuttava, lämmin parafiini parantaa ihon aineenvaihduntaa ja rentouttaa.

Parafiinin pitkävaikutteinen lämpö lievittää kipua, jäykkyyttä ja tulehdusta. Se onkin hyvin suositeltavaa reumapotilaille sekä niveljäykkyydestä kärsiville. Hoidon lopputuloksena on lisäksi pehmeä iho.

Käsien parafiinihoitoa tehdään Perusteellisen tai Ylellisen jalkahoidon yhteydessä ja sitä tekevät Katriina ja Katrin. 

Huom! Parafiini vaatii lämmittämisen 2h etukäteen, joten laitathan jalkahoidon varauksen yhteydessä erikseen viestin jos haluat lisäksi myös parafiinihoidon.

 

+15 euroa

 Rentouttava ja kauneudenhoidollinen jalkahoito

Kaikessa mitä Jalkahoitola Elsenissä teemme on ensisijaisena tavoitteena hoitaa jalat kuntoon. Ylellisessä jalkahoidossa  hoidamme siis känsät ja kovettumat ja teemme kaikki muutkin hoitoa vaativat toimenpiteet aivan normaalisti. 

Hoidot kestävät kuitenkin pidempään kuin tavanomaiset jalkahoidot, joten aikaa jää hyvin asiakkaan halutessa lakata kynsiä tai keskittyä pidempään hierontaan.

 

Ylellinen Jalkahoito

Tämä sopii loistavasti silloin, kun haluat erityisesti hemmotella itseäsi. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, jonka aikana jalkojen iho kuoritaan hellävaroen. Jaloille tehdään syväkosteuttava naamio.

Varsinaisen jalkahoidon päätteeksi tulee vielä mukavan pitkä ja rentouttava jalkahieronta, tai halutessasi kynsien lakkaus. Tämä kaikki tulee Sinulle siis normaalin perusteellisen jalkahoidon lisäksi.

Huippulaadun takaavat NaTure-sertifikoidut luonnomukaiset tuotteet.

Kesto 80 min. 

77 euroa

Ylellinen jalkahoito pitkällä hieronnalla

Perusteellinen jalkahoito, johon kuuluu pidempi hieronta. Hoidon tekee hierojan koulutuksen saanut Katrin Saarela.

Kesto 80 min.

86 euroa

Lahjakortti

Lahjakortti on täysin räätälöitävissä lahjan saajalle sopivaksi. Ikäihmisille ammattilaisen suorittama jalkahoito on paitsi hyvin sopiva, usein myös varsin tarpeellinen lahja.

Pääpaino voidaan lahjassa laittaa myös esim. hemmotteluun. Lahjan antaja voi antaa esim. lahjakortin yhteydessä näyttävän lahjarasian, jossa on useita laadukkaita jalkahoitotuotteita.

Soita ja kysy lisää: 040 868 4440

Tai osta tulostettava lahjakortti suoraa nettisivuilta: