Hygienia jalkahoitolassa

6.04.2021

Voit tulla luottavaisin mielin jalkojenhoitoon myös näin korona-aikana. Käytämme aina hengitysmaskia hoitaessamme asiakkaiden jalkoja, ja epidemian vallitessa aloitamme maskin käytön jo ennen kuin asiakas on astunut edes ovesta sisään. Toivomme, että käytät vastaanotollamme maskia.

Jalkojenhoidon hygieniassa käytämme Valviran antamia ohjeita terveydenhuollon henkilökunnalle. Työvälineet pestään vedellä, ultraäänipesurilla ja kuumailmasteriloidaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Myös pinnat desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeentähän tarkoitetulla puhdistusaineella. 

Pyrimme myös jättämään vastaanottoaikoihin riittävän pitkät välit. Näin ehdimme siivota tilan ja välineet kunnolla, eikä asiakkaiden välille tule turhia kohtaamisia.

Saavuthan käynnillesi mahdollisimman täsmällisesti.

Lisää artikkeleja